Biz kimiz?

Örün (web) sitemizin adresi: https://s43d.com

Hangi kişisel bilgileri ne amaçla topluyoruz?

Yorumlar

Sitede ziyaretçilerin doğrudan yorum gönderebileceği bir sistem kullanmıyoruz.

Ortam (Görsel, video, vb.)

Sitede ziyaretçilerin doğrudan ortam dosyası gönderebileceği bir sistem kullanmıyoruz.

İletişim formları

Sitede bir iletişim formu bir de sipariş formu kullanıyoruz. Sipariş formu, iletişim formundan farklı olarak üç boyutlu tasarım dosyasının da yüklenmesine imkan tanımaktadır. Her iki formla iletilen müşteri bilgileri ve tasarım dosyaları sadece müşterinin talebini yerine getirmek maksadıyla kayıt altına alınır.

Çerezler

Sitede çerezler, site ziyaretçilerinin site deneyimini iyileştirmek maksadıyla kullanılır. Sitenin genel başarımını takip etmek amacıyla Google Analytics sunucuları ile bağlantı kullanılmaktadır. Dolayısıyla, Google firmasının çerezleri de site ziyaret tarihi, saati, kullanılan cihaz gibi bilgileri kaydetmektedir.

 

Diğer sitelerden gömülen içerik

Google Haberler sitesi gibi çeşitli üç boyutlu baskı dünyasına ilişkin sitelerin haber başlıkları Sitede “Blog” sayfasında görüntülenmektedir. Bu sayfayı görüntülemeniz, ilgili haber sitesini ziyaret etmişsiniz gibi davranacaktır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, üçüncü taraf tarafından gömülmüş şeklide takip yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, gömülen içerikle etkleşiminizi takip etme dahil olmak üzere, bu gömülen içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

 

Analiz

Site ziyaretçi trafiğine ilişkin veri, anonim olarak toplanmaktadır. Bu anonim ziyaretçi trafiği verisi, Site performansını artırmak maksadıyla kullanılmaktadır. Temel analiz aracı olarak Google Analytics kullanılmaktadır.

Verinizi kimlerle paylaşıyoruz

Site ziyaretiniz sırasında gönderdiğiniz form bilgileri, kullanılan SSL sertifikası tarafından uçtan uca şifrelenerek iletilir. Form iletiniz bize ulaştıktan sonra kimseyle paylaşılmaz.

Site ziyaretiniz sırasında analiz maksadıyla toplanan anonim trafik verisi Google firmasının sunucuları ile paylaşılır. Veri burada anonim olarak işlendikten sonra, günlük, haftalık dönemlerde trafik analizi için kullanılır. Google ile paylaşılan anonim verinin koşulları Google firması tarafından sağlanmaktadır.

Verilerinizi ne kadar süre tutarız

Bize ilettiğiniz formlar yolu ile ulaşan veriniz, müşterilik ilişkimiz devam ettiği sürece tutulur. Herhangi bir hareket gerçekleşmemiş müşteri hesapları ve bunlara bağlı veriler 5 yıl saklandıktan sonra silinir.

Anonim trafik analizi için kullanılan veriler Goolge sunucularına 26 ay saklanır ve silinir. Google sunucularına kişisel kimliğinizi tanımlayıcı bilgi iletilmez ve saklanmaz.

Verileriniz üzerindeki haklarınız neler

Bu siteden bir form gönderdiyseniz, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu; idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

 

Verinizi nereye gönderiyoruz

Ziyaretçi iletişim ya da sipariş formu göndermek istediğinde, forma girdiği veri, otomatik istenmeyen yorum (spam) algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir. Bu maksatla iki servis kullanılmaktadır. Bunlar, Akismet ve Google reCaptcha hizmetleridir.

 

İletişim bilgileriniz

İletişim bilgileriniz özel bir veritabanında, endüstri standardında güvenlik katmanları ile korunan “offline” bir sistemde tutulmaktadır. Site yazılımı ve sunucuları üzerinde müşteri iletişim bilgisi tutulmamaktadır.

Ek bilgi

Verinizi nasıl koruyoruz

Bize iletişim formları ile ilettiğiniz veri endüstri standardında özelliklere sahip güvenlik yazılımları ile katmanlar halinde korunmaktadır. Müşteri verisi bu site yazılımı ve sunucuları üzerinde tutulmamaktadır.

Hangi Veri İhlali Prosedürlerimiz Var?

Kişisel verilerinizin saklandığı sistemlerimiz endüstri standardında güvenlik önlemleri ile korunmaktadır. Olası ihlal girişimleri için özel tetikleyici uyarılar tanımlanmıştır. Ayrıca, envanterimizde bulunan kişisel verilerin güvenliğine ilişkin bir risk tespit edildiğinde, ilgili kanun kapsamında Kişisel Verileri Koruma Kurumu ve yerel güvenlik güçlerine gerekli ihbarlar yapılmaktadır.

Hangi Üçüncü Taraflardan Veri Alıyoruz?

Herhangi bir üçüncü taraftan müşteri vb. veri alış trafiğimiz bulunmamaktadır.

Kullanıcı Verileriyle Ne Tip Otomatik Karar Verme ve/veya Profilleme yapıyoruz?

Anonim kullanıcı verilerine dayanarak site tasarımı ve sunulan bilginin içeriğine ilişkin iyileştirmeler yapılmaktadır. Bunun dışında kullanıcı verisi ile profilleme yapılmamaktadır.

T.C. Sanayi Bakanlığı Kamuyu Aydınlatma Yükümlülüğü

KVKK kapsamı dışında ilave bir mevzuata tabi değiliz.